U bent hier

/
Heterelesbiaseksueel
Holebi
Heterelesbiaseksueel
Heterelesbiaseksueel
Verhaal

Hoi meneer/mevrouw van allesoverseks.be ! Zoals u aan de titel van mijn mailtje kan zien, wil ik iets schrijven over de vloedgolf aan termen die iemands' seksuele voorkeur moet beschrijven. 

Hoewel er tegenwoordig ook termen zijn als metro-, trans- en zelfs technoseksueel. In het college ‘psychologische basisbeginselen’ hadden we het hier onlangs over. Er werd verteld over de theorieën die de oorzaak van de verschillende seksuele voorkeuren proberen te verklaren.

Op zich was het wel interessant en het onderscheid tussen hetero-, bi en homoseksualiteit is nuttig vind ik. Maar toen begon de prof te vertellen over begrippen als metroseksualiteit. En daar heb ik toch mijn bedenkingen bij. Wat is dat nu eigenlijk? Het lijkt me alsof dat eerder modetrends zijn, waarbij een bepaald type persoon in een zekere term geforceerd wordt.

Op de onderwijsevaluatie vul ik in ieder geval in dat dit geen nuttige les was! 

Groetjes,

Aafia, 19 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Jonas Faes

Geschreven door Jonas Faes

21 jaar, woont in Hasselt
Heeft 36 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?