U bent hier

/
18 worden
Eerste keer
18 worden
18 worden
Verhaal

Vorige week ben ik achttien geworden. Dit was voor mij toch wel een mijlpaal in mijn bestaan. Eindelijk écht volwassen en daar hoort natuurlijk van alles bij. 

Als ik naar mijn vrienden rondom mij kijk, zijn die allemaal al verder dan mij gegaan in hun relaties. In mijn eerste serieuze relaties kwam er wel wat gefoefel van maar meer dan dat was het ook niet. Nu ben ik 18 en heb ik nog altijd geen seks gehad. Ik voel me hier toch wel wat onzeker over want mijn dichte vrienden hebben wel al allemaal die stap gezet. Is er iets mis met mij? Ben ik te dik? Te lelijk? Niet aantrekkelijk genoeg? Pfff… Ik snap het allemaal niet zo goed.

Ik denk wel dat ik er klaar voor ben, maar ik wil mijn ontmaagding niet met de verkeerde persoon beleven. Maar toch voel ik wat druk bij mezelf, is het niet tijd om er aan te beginnen? Ik kan niet meepraten met de verhalen die mijn vriendinnen vertellen. Ik doe wel alsof ik de stap al gezet heb maar eigenlijk zou ik er eerlijk over willen zijn.

Misschien moet ik het morgen gewoon vertellen aan mijn vrienden. Wie weet kunnen ze er mij bij helpen.

 

Lara, 18 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Lies van der Wouden

Geschreven door Lies van der Wouden

24 jaar, woont in Gent
Heeft 32 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?